Θερμαντικό σώμα δαπέδου ΡΚΤα θερμαντικά σώματα PK τοποθετούνται μέσα στο δάπεδο και είναι ιδανικά για εγκατάσταση σε σημεία όπου υπάρχουν πολύ μεγάλες θερμικές απώλειες και δεν είναι δυνατό να τοποθετηθούν άλλου είδους θερμαντικά σώματα, όπως μπροστά από μεγάλα υαλοστάσια και ανοίγματα.Οι σχάρες του PK είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και υλικά και συνδυάζονται εύκολα σε οποιοδήποτε δάπεδο. Ο έξυπνος σχεδιασμός των σχαρών καθιστά πολύ εύκολο τον καθαρισμό των σωμάτων.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 

Θερμαντικό σώμα δαπέδου με ανεμιστήρα ΡΚVTΣτην περίπτωση που απαιτείται μια πιο δυνατή πηγή θέρμανσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το θερμαντικό σώμα δαπέδου με ανεμιστήρα PKVT.
Ο ανεμιστήρας του PKVT ενισχύει τη θερμική απόδοση του εναλλάκτη, και καθιστά το θερμαντικό σώμα ικανό ακόμα και για τις πιο ακραίες και δύσκολες περιπτώσεις θέρμανσης.
Χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους αυτοματισμούς, η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμίζεται αυτόματα σύμφωνα με τη θερμοκρασία του χώρου
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 
Κλιματιστικο σώμα δαπέδου ΡΚVTi


Το κλιματιστικό σώμα PKVTi είναι ιδανικό για χώρους με μεγάλα υαλοστάσια και ανοίγματα, προσφέροντας υψηλή θερμική απόδοση το χειμώνα και φυσική αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι.
Οι σημαντικές αλλαγές στον εναλλάκτη, η ποιότητα των κατασκευαστικών μερών (ανοξείδωτο ατσάλι) και ο ειδικά διαμορφωμένος εσωτερικός ανεμιστήρας, αποτελούν την εγγύηση της υψηλής απόδοσης και μεγάλης διάρκειας ζωής του PKVTi καθιστώντας το μοναδικό στο είδος του.
Το PKVTi μπορεί να λειτουργήσει είτε σε συνδυασμό με μια αντλία θερμότητας για ψύξη-θέρμανση, είτε σε συνδυασμό λέβητα-ψύκτη.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 
Σχάρες PM για PK, PKVT και PKVTi


Οι σχάρες PM χρησιμοποιούνται σαν κάλυμμα για το PK, PKVT και PKVTi, όπως επίσης και σαν κάλυμμα σε ειδικές κατασκευές από γυψοσανίδα ή άλλο υλικό μέσα στις οποίες έχει τοποθετηθεί ο εναλλάκτης OR.
Διατίθενται σε διάφορες ποιότητες ξύλου και αλουμινίου προσδίδοντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα
Τεχνικά χαρακτηριστικά
 
Γωνία RD για PK, PKVT


Η γωνία RD χρησιμοποιείται προαιρετικά για την γωνιακή ένωση δυο σωμάτων PK ή PKVT. Το σετ περιλαμβάνει τη γωνιακή σκάφη μαζί με την ανάλογη σχάρα που έχει επιλεχθεί.
Η γωνία RD παρέχεται σαν παρελκόμενο και δεν περιλαμβάνει εναλλάκτη.
Τεχνικά χαρακτηριστικά
ΚορυφήΚεντρική  |  Προφίλ  |  Κουφώματα  |  Είδη Θέρμανσης  |  Επικοινωνία

Copyright © SEMKO 2009
Designed & Developed by ONISIS Web Development